Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de mezcla de pimientas recién molidas
- 1200 g de filetes de res
- 2 cditas de sal
- 225 g de tocino ahumado, finamente rebanado
- 1200 g de agua
- 40 g de mantequilla
- 40 g de cebolla
- 30 g de brandy
- 250 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1928 kJ / 459 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Frijol con puerco
35 Min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Filete Wellington
2h 10min
Filete a la pimienta
20 min
Pechuga de pavo rellena al horno
1h 40min
Filete relleno
40min
Camarones al mojo de ajo
20 min