Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de jitomate
- 130 g de tocino ahumado
- 50 g de apio
- 100 g de zanahoria
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 65 g de vino tinto
- 1 cdita de pimienta molida
- 1 hoja de laurel seca
- 5 hojas de albahaca frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 546 kJ / 130 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40min
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Pesto de jitomate
10 min
Gnocchis de papa
50min
Puré de papa y poro
40min
Stroganoff de res TM6
1h
Salsa blanca italiana
20 min
Puré de papa
50min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min
Fetuccine Alfredo
35 Min