Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base para tarta sin horno
- 170 g de galletas, tipo María
- 80 g de mantequilla sin sal
Relleno de queso
- 175 g de azúcar refinada
- 570 g de queso crema (3 paquetes, 190 g c/u)
- 1 cda de harina de trigo
- 2 cdas de vainilla
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Fresas para decorar
-
300
g de fresas congeladas
lub 300 g de fresas frescas, sin tallo - 80 g de azúcar refinada
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2039.9 kJ / 485.7 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 godz. 30 min
Chocolate caliente
15 min.
Cheesecake de chocolate blanco
16h
Fetuccine Alfredo
35p
Volcán de chocolate
20p
Cheesecake algodón japonés
1j 45 menit
Waffles
40 min
Pay de manzana casero
2h 20min
Brownies
50min
Panqué de plátano
1 godz. 50 min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Flan de queso crema
4h