Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base para tarta sin horno
- 170 g de galletas, tipo María
- 80 g de mantequilla sin sal
Relleno de queso
- 175 g de azúcar refinada
- 570 g de queso crema (3 paquetes, 190 g c/u)
- 1 cda de harina de trigo
- 2 cdas de vainilla
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Fresas para decorar
-
300
g de fresas congeladas
lub 300 g de fresas frescas, sin tallo - 80 g de azúcar refinada
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2039.9 kJ / 485.7 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate
20 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Pastel double fudge
3h
Galletas con chispas de chocolate
1h
Betún de queso crema
5 min
Panqué de plátano
1h 50 min
Brownies
50min
Mostachón de frutos rojos
1h 30min
Festejo de zanahoria
2h 55min
Roles de canela con glaseado
2h 30 min
Pay de manzana casero
2h 20min