Urządzenia i Akcesoria
啤酒鸡肉蘑菇炖饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
1 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
姜 (厚约0.3厘米)1 片
-
味醂1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
鸡大腿 去骨切块(4厘米)120 克
-
紫洋葱 切丝20 克
-
白蘑菇 切片1 个
-
长米 洗净70 克
-
油10 克
-
啤酒200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.9 g
Kalorie
2941 kJ /
703 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny