Urządzenia i Akcesoria
Mango-Tiramisu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Cantuccini250 g
-
Mango (Abtropfgew. à 480 g), abgetropft2 Dosen
-
Magerquark500 g
-
Mascarpone250 g
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Orangensaft50 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)2 - 3 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1963 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Tiramisu
3 godz.
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 min
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5 godz.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Orangen-Likör-Creme
20 min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3 godz. 15 min
Himbeer-Crunch-Creme
1 godz. 10 min
Cheesecakes im Glas
4 godz.
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min