Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Streusel-Creme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Butterkekse50 g
-
Florentiner und 6 Stück mehr zum Dekorieren100 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Mascarpone250 g
-
Milch20 g
-
Zitronensaft15 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Apfelkompott300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1684 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 min
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1 godz.
Schoko-Kuss-Creme
15 min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 godz.
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Schnelles Trifle
15 min
Apfel-Trifle mit Zimt-Crunch
3 godz. 25 min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 min
Himbeer-Crunch-Creme
1 godz. 10 min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min