Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vepřového masa, na kousky (3 cm)
- 50 gramů hladké mouky
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů zázvoru, čerstvého, oloupaného, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajovou lžičku třtinového cukru
- 20 gramů sójové omáčky
- 1 špetka soli
- 300 gramů rýže basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2602 kJ / 622 kcal
- Białko
- 38.2 g
- Węglowodany
- 70.5 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1j 20 menit
Roštěnky s bramborami
1j 20 menit
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1j
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 menit
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 menit
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1j 30 menit
Mexické krůtí chilli
40 menit
Sladkokyselé kuře s rýží
40 menit
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1j