Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů olivového oleje
- 120 gram tuňáka konzervovaného v oleji
- 10 lístků čerstvé bazalky, plus na ozdobu
- 25 gramů oliv, 10 kusů
- 240 gramů rajčat na kousky (cca 3 cm)
- 150 gramů salátové okurky, na kousky (cca 3 cm)
- 1 kus jarní cibulky, pouze zelená část, na kusy (3 cm)
- 200 gramů ledového salátu na kusy (cca 3 cm)
- 150 gramů papriky, bez zrníček, na kusy (cca 3 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 4 špetky mletého černého pepře
- 250 gramů těstovin uvařených
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1786 kJ / 426 kcal
- Białko
- 11.75 g
- Węglowodany
- 21.65 g
- Tłuszcz
- 33.73 g
- Błonnik
- 0.33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Těstovinový salát Caprese
25min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1h
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Žlutá rýže s kuřetem
50 Min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Ovocný salát se sekanými mandlemi
10min
Avokádová pomazánka
7 Min