Urządzenia i Akcesoria
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts40 g
-
unsalted butter for greasing
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing3
-
orange thin peelings of skin, plus segments of flesh for garnishing½
-
cornflour2 tsp
-
caster sugar20 g
-
cream cheese100 g
-
ricotta cheese80 g
-
large egg1
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.9 g
Kalorie
2207 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon tartare
10 Min
Mirror glaze cake
7 Std. 55 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1 Std. 30 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Nut Cupcakes
30 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Magdalenas
1 Std.
Poppy seed and rosemary crispbread
1 Std. 15 Min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Leek Quiche
1 Std. 20 Min