Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
-
Aprikosenkonfitüre60 g
-
Ketchup90 g
-
Öl10 g
-
Sambal Oelek15 g
-
Salz½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Hähnchenbrust in 4 Stücken500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
30 g
Kalorie
940 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Curry-Orangen-Pute
2 godz. 20 min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1 godz.
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Hähnchen-Arrabiata
55 min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 godz. 15 min
Hähnchen-Nuggets (scharf) mit Guacamole
1 godz.
Hähnchen-Patties
30 min
Beef Burger
1 godz.