Brioche

Brioche

4.8 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fatias

Składniki

  • leite
    20 g
  • ovos
    4
  • açúcar
    60 - 100
  • sal
    1 c. chá de
  • fermento biológico fresco
    20 g
    20 g fermento biológico seco
  • farinha de trigo
    350 g
  • manteiga cortada em pedaços
    170 g
  • manteiga para untar
    q.b.
  • farinha de trigo para polvilhar
  • gema de ovo ligeiramente batida
    1

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...