Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 fatias
Składniki
-
leite20 g
-
ovos4
-
açúcar60 - 100
-
sal1 c. chá de
-
20 g fermento biológico secofermento biológico fresco20 g
-
farinha de trigo350 g
-
manteiga cortada em pedaços170 g
-
manteiga para untarq.b.
-
farinha de trigo para polvilhar
-
gema de ovo ligeiramente batida1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão fofo
2 godz. 15 min
Molho de alcaparras
Brak ocen
Bolo de Especiarias
Brak ocen
Panetone de Frutas
7 godz. 30 min
Sorbet de cupuaçu
Brak ocen
Brioche de parmesão
1 godz. 45 min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Pão pitta
2 godz.
Pão de forma
3 godz.
Sopa cremosa de aspargos
30 min
Baguete
3 godz. 45 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min