Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
TM5 TM31 TM6

Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 190 g açúcar
  • 250 g arroz p/ risoto
  • 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
  • 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
  • 7 gemas de ovo
  • 1 c. chá de fermento p/ bolos (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
18380 kJ / 4393 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
499 g
Tłuszcz
238 g
Błonnik
9.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy