Urządzenia i Akcesoria
Semifrio de nata e morango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz.
8 doses
Składniki
-
amêndoa s/ pele torrada70 g
-
chocolate branco30 g
-
flocos de milho70 g
-
leite480 g
-
casca de limão só a parte amarela2 tiras de
-
açúcar130 g
-
gemas de ovo6
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
-
limoncello (opcjonalnie)50 g
-
morangos300 g
-
açúcar amarelo20 g
-
sumo de limão25 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
124.4 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1805.2 kJ /
431.5 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
37.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake
1 godz. 30 min
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Semifrio marmoreado
4 godz. 20 min
Delícia de morango
1 godz. 30 min
Semifrio de bolacha
5 godz.
Tarte de fruta fresca
1 godz.
Semifrio de morango
6 godz.
Taça dos reis
8 godz.
Tarte de chocolate e natas
12 godz. 20 min
Cheesecake de framboesa
4 godz. 20 min
Tarte de leite e chocolate
4 godz.