
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia dulce de avellanas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 raciones
Składniki
Masa madre
-
de harina de fuerza100 g
-
de levadura prensada fresca15 g
-
de agua50 g
Masa
-
de avellanas crudas sin piel80 g
-
de azúcar60 g
-
de mantequilla en trozos a temperatura ambiente220 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
huevo1
-
yemas de huevo3
-
de harina de fuerza125 g
-
de harina de repostería125 g
-
de sal1 pellizco
-
de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)50 g
Terminación
-
de azúcar glas2 - 3 cucharadas
-
de miel70 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
390 kcal /
1630 kJ
Białko
5.75 g
Tłuszcz
24.73 g
Węglowodany
35.24 g
Błonnik
1.61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina italiana
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania