Focaccia dulce de avellanas

Focaccia dulce de avellanas

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

Masa madre
  • de harina de fuerza
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
    1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • de agua
    50 g
Masa
  • de avellanas crudas sin piel
    80 g
  • de azúcar
    60 g
  • de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
    220 g
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • huevo
    1
  • yemas de huevo
    3
  • de harina de fuerza
    125 g
  • de harina de repostería
    125 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
    50 g
Terminación
  • de azúcar glas
    2 - 3 cucharadas
  • de miel
    70 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 390 kcal / 1630 kJ
Białko 5.75 g
Tłuszcz 24.73 g
Węglowodany 35.24 g
Błonnik 1.61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...