柚香鱸魚

柚香鱸魚

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 鱸魚 切段(約4公分)
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 蒜頭
    15 克
  • 柚子蜜
    20 克
  • 檸檬汁
    50 克
  • 魚露
    15 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 新鮮香菜 只取葉子
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.8 g
Kalorie 587 kJ / 140 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...