荔枝鳳尾蝦佐酸甜芒果醬

荔枝鳳尾蝦佐酸甜芒果醬

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 個

Składniki

  • 草蝦仁 去腸泥
    12 隻
  • 蛋白
    1 顆
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 蘆筍 切段(約5公分)
    30 克
  • 新鮮荔枝 去殼、去核
    12 粒
  • 新鮮鳳梨 去芯、切塊
    50 克
  • 芒果 切塊
    50 克
  • 牛奶
    50 克
  • 番茄 切片
    12 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3.6 g
Kalorie 155 kJ / 37 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...