Pudding truskawkowy

Pudding truskawkowy

4.4 102 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porcji

Składniki

  • 500 g truskawek, świeżych
    500 g truskawek, mrożonych
  • 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 50 g syropu z czarnej porzeczki
  • 20 g cukru
  • 20 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 jajko

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 123 kcal / 517 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...