Pudding truskawkowy

Pudding truskawkowy

4.5 97 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 porcji

Składniki

  • truskawek, świeżych
    500 g
    500 g truskawek, mrożonych
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    50 g
  • syropu z czarnej porzeczki
    50 g
  • cukru
    20 g
  • skrobi ziemniaczanej
    20 g
  • jajko
    1

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 123 kcal / 517 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 19.5 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...