Urządzenia i Akcesoria
Rizogalo (Greek rice pudding)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water400 g
-
white rice (medium-grain, see Tips)90 g
-
full cream milk1000 g
-
white sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour80 g
-
chilled water100 g
-
ground cinnamon to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
106 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
964.8 kJ /
230.6 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
37.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Vitality truffles
25 min