Urządzenia i Akcesoria
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Panna Cotta
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
almond liqueur (e.g. Amaretto)30 g
Peach Topping
-
lemon juice to taste15 - 20 g
-
soft brown sugar30 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
200 g tinned peach slices, drainedpeach peeled, stoned, sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1139 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min