Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 špetka mletého černého pepře
- 3 snítky čerstvé petržele
- 330 gramů zeleninové směsi, nakládané (hmotnost včetně nálevu), např. Moravanka®
- 8 vajec, uvařených na tvrdo
- 200 gramů masového vývaru, vychladlého, nebo jak je uvedeno v návodu na přípravu želatiny
- 1 balíček želatiny v prášku, na vaječnou tlačenku
- 200 gramů měkkého salámu, vcelku, nakrájeného na kousky
- 100 gramů majonézy
- 2 špetky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nádivka z cukety
50 Min
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Hluchec
2h
Budapešťská pomazánka
10min
Plněná vejce
30 Min
Hermelínová pěna
10min
Variace na vlašský salát
5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min