Urządzenia i Akcesoria
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
Spinach Pasta
-
00 flour300 g
-
fresh baby spinach70 g
-
medium eggs2
-
olive oil10 g
Bolognese Ragout
-
120 g bacon lardonsstreaky bacon smoked, sliced (2 cm)120 g
-
celery cut in pieces (2 cm)80 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)80 - 100 g
-
onions quartered150 - 180 g
-
olive oil25 g
-
unsalted butter diced25 g
-
pork mince200 g
-
beef mince200 g
-
red wine70 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
water70 g
-
dried bay leaf1
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
00 flour for dusting
Béchamel
-
water for boiling
-
olive oil for boiling1 Tbsp
-
milk500 g
-
unsalted butter diced40 g
-
00 flour50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Assembly
-
unsalted butter for greasing and topping
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
997.2 mg
Białko
28.9 g
Kalorie
2729.3 kJ /
652.3 kcal
Tłuszcz
39.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Mussels Mariniere
25 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Cheese Sauce
15 min