Urządzenia i Akcesoria
Tomatada com ovos escalfados
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 doses
Składniki
-
ovos6
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
cebola cortada em pedaços500 g
-
tomate em pedaços1000 g
-
alho1 dente de
-
folha de louro1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
654.6 mg
Białko
8 g
Kalorie
539.4 kJ /
128.9 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ervilhas com ovos escalfados
40 min
Xarém de conquilhas
3 godz.
Tomatada
25 min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min
Ervilhas com ovos escalfados
1 godz.
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min
Sopa alentejana
30 min
Poejada
45 min
Creme de coentros
30 min
Tomatada de ovos
35 min
Açorda de marisco
30 min
Creme de coentros sem batata
30 min