Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g gluten-free bread flour
- 15 g fresh yeast
- 370 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g butter, diced, plus extra for greasing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1592 kJ / 381 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Pain au Chocolat
6 Std. 15 Min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Gluten-free focaccia bread
1h
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min