Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
gluten-free bread flour500 g
-
fresh yeast15 g
-
milk370 g
-
fine sea salt1 tsp
-
butter diced, plus extra for greasing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1592 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free Pizza
30min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h