Urządzenia i Akcesoria
Schafskäse-Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Tomaten geviertelt300 g
-
Butter20 g
-
Schafskäse in Stücken100 g
-
Crème fraîche50 g
-
Sahne50 g
-
Oregano1 TL
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
777 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kartoffelschnecken mit Taleggio und Schnittlauch-Dip
1 godz. 10 min
Käsesauce
15 min
Blauschimmelkäse-Sauce
10 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Knoblauch-Kräuter-Muffins
45 min
Knoblauchkartoffeln mit Kümmel
1 godz.
Feuerbällchen mit Kräuterquark
1 godz. 45 min
Parmesancreme
5 min
Aioli light
5 min
Kräuter-Aioli, light
5 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 min