Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 明太子
- 20 克 蝦卵
- 30 克 美乃滋
- 2 茶匙 醬油
- 2 粒 蒜頭
- 1 枝 新鮮紅辣椒, 切段
- 150 克 洋蔥, 切條
- 350 克 花枝, 切片
- 2 茶匙 清酒
- 檸檬汁, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 0.8 g