明太子炒花枝

明太子炒花枝

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 明太子
    20 克
  • 蝦卵
    20 克
  • 美乃滋
    30 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 洋蔥 切條
    150 克
  • 花枝 切片
    350 克
  • 清酒
    2 茶匙
  • 檸檬汁 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.4 g
Kalorie 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...