Urządzenia i Akcesoria
明太子炒花枝
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
明太子20 克
-
蝦卵20 克
-
美乃滋30 克
-
醬油2 茶匙
-
蒜頭2 粒
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
洋蔥 切條150 克
-
花枝 切片350 克
-
清酒2 茶匙
-
檸檬汁 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.4 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan