
Urządzenia i Akcesoria
Zucchinicremesuppe mit Gnocchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter20 g
-
Zucchini in Stücken500 g
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Gnocchi aus dem Kühlregal400 g
-
Sahne100 g
-
Mascarpone50 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
rote Pfefferkörner (rosa Beeren)½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
238 kcal /
998 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy