KUCHNIA TAJSKA

8 Przepisów

Dania kuchni tajskiej są niezwykle oryginalne i znane na całym świecie. Idealnie łączą pięć smaków - słodki, słony, ostry, gorzki i kwaśny. Wzbogacone mleczkiem kokosowym, trawą cytrynową, kolendrą i imbirem. Wyjątkowo aromatyczne i pełne smaku!

Pad Thai z kurczakiem

Pad Thai z kurczakiem

30 min

Curry z wołowiną

Curry z wołowiną

45 min

Sałatka z mielonym kurczakiem

Sałatka z mielonym kurczakiem

50 min

Tajskie kotlety rybne

Tajskie kotlety rybne

1 godz. 15 min

Ostro-kwaśna zupa krewetkowa

Ostro-kwaśna zupa krewetkowa

35 min

Grillowane szaszłyki wieprzowe w tajskiej marynacie

Grillowane szaszłyki wieprzowe w tajskiej marynacie

7 godz. 10 min

Tajski burger

Tajski burger

55 min

Tajskie paczuszki z łososia na parze

Tajskie paczuszki z łososia na parze

1 godz. 20 min