Urządzenia i Akcesoria
Bucatini a la amatriciana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones
Składniki
-
40 g de queso pecorino en trozos de 2 cm
-
1 chile rojo fresco (sin pedúnculo ni semillas), en trozos
-
10 g de aceite de oliva
-
150 g de papada de cerdo adobada en tiras de 2 cm (guanciale)
-
300 g de tomate tamizado (passata)
-
1 cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta negra molida
-
360 g de pasta seca tipo bucatini
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
584 kcal /
2444 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
75.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
1001 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Roma
9 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania