Pasta corta con beicon y champiñones

4.7 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 10 g de aceite de oliva
  • 120 - 130 g de dados de beicon
  • 250 - 300 g de champiñones frescos (enteros si son pequeños, laminados o en cuartos)
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de pasta corta seca, tipo farfalle
    300 g de macarrones, u otra pasta a su gusto
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de queso cremoso
  • 2 - 3 cucharadas de queso parmesano rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Sód 979.7 mg
Białko 19 g
Kalorie 2221.7 kJ / 531 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...