Urządzenia i Akcesoria
Pancake con sciroppo d'acero e burro di arachidi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
300 g di arachidi tostate non salate
-
2 pizzichi di sale
-
60 g di miele
-
55 g di olio di semi di arachidi
Pancakes
-
75 g di burro + q.b.
-
450 g di latte
-
3 uova
-
45 g di zucchero
-
360 g di farina tipo 00
-
25 g di lievito in polvere per dolci
-
3 pizzichi di sale
-
frutta fresca mista a piacere
-
sciroppo di acero a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
775.7 kcal /
3245.5 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
48.8 g
Węglowodany
66.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
490.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mondo
30 Przepisów
Włochy
Włochy