Urządzenia i Akcesoria
Potrójnie czekoladowe muffinki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 sztuk
Składniki
-
45 - 50 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
45 - 50 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
65 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
1 jajko
-
100 g mleka
-
30 - 45 g cukru
-
35 g oleju
-
10 g cukru wanilinowego5 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
130 g mąki pszennej
-
15 - 25 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
1 ¼ łyżeczki proszku do pieczenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
112.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1418.1 kJ /
338.9 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millefeuille z karmelem i orzechami
13 godz. 10 min
Mini pączki twarogowe
30 min
Ptysiowa piramida z kremem pomarańczowym (Croquembouche)
14 godz.
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 min
Gofry klasyczne
35 min
Cake pops „Ciasteczkowe potwory”
3 godz.
Kokosowe muffinki z płynną czekoladą w środku
1 godz.
Klasyczne brownie
50 min
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1 godz. 35 min
Brookies (ciasteczkowe brownie)
3 godz.
Lekkie muffinki jogurtowe z borówkami
30 min