Urządzenia i Akcesoria
Citronette und Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 Portionen
Składniki
-
Olivenöl, nativ40 g
-
15 g RotweinessigZitrone nur frisch gepresster Saft1
-
Salz⅓ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
291.2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
480.3 kJ /
114.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Senf-Balsamico-Dressing
10 min
Kräuterquark
10 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Heidelbeer-Balsamico-Dressing
5 min
Glühwein
15 min
Mango-Chutney
1 godz.
Veganes Sylter Salatdressing
1 godz. 15 min
Rohkostsalat mit Vinaigrette und Saiblingfilet
30 min
Senf-Dill-Vinaigrette
5 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 min