Urządzenia i Akcesoria
Citronette und Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 Portionen
Składniki
-
Olivenöl, nativ40 g
-
15 g RotweinessigZitrone nur frisch gepresster Saft1
-
Salz⅓ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
291.2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
480.3 kJ /
114.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwiebel-Chutney
24 godz.
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Rührei mit Spinat und Ziegenkäse
25 min
Glasierte Karotten mit Honig
1 godz. 20 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Birnensenf mit Rosmarin
45 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Zwiebeln, gehackt
5 min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1 godz. 15 min
Slow Cooking Rotweinbirnen
Brak ocen
Gemüsesalat im Glas
20 min
Rahm-Griesspudding
20 min