Urządzenia i Akcesoria
Citronette und Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Olivenöl, nativ75 g
-
30 g RotweinessigZitrone nur frisch gepresster Saft1 ½
-
Salz¾ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
291.2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
480.3 kJ /
114.8 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwiebel-Chutney
24h
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Rührei mit Spinat und Ziegenkäse
25min
Glasierte Karotten mit Honig
1h 20min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35min
Birnensenf mit Rosmarin
45min
Fruchtsorbet, schnell
10min
Zwiebeln, gehackt
5min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1h 15min
Slow Cooking Rotweinbirnen
Pas d’évaluation
Gemüsesalat im Glas
20min
Rahm-Griesspudding
20min