Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooking Rotweinbirnen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 3-4 cm)2 Stück
-
Birnen festfleischig (à ca. 200 g), geschält4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
1152 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1060 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen
4h 20min
Schoggichüechli aus dem Nester
45min
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Nessuna valutazione
Süsskartoffel-Mais Suppe
45min
Superhelden-Omelettes
50min
Mousse au Chocolat
4h
Heidelbeer-Chutney
Nessuna valutazione
Steinpilz-Risotto
45min
Ungarische Pilzsuppe
35min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Himbeer- und Limettensorbet
10min
Currywürstchen mit Linsen
1h