Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooking Rotweinbirnen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Rotwein750 g
-
100 g WasserPortwein100 g
-
Wasser250 g
-
Zucker300 g
-
Zimtstangen2
-
Sternanis2
-
Orangenschale (ohne das Weisse) (1 x 3-4 cm)2 Stück
-
Birnen festfleischig (à ca. 200 g), geschält4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
12 mg
Białko
1 g
Kalorie
1152 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1060 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Nester
50 min
Dinkel-Pouletsalat
45 min
Polenta
30 min
Kabeljau mit Aïoli und Gemüse
1 godz. 15 min
Käse-Knöpfli
35 min
Vegane Burger
1 godz.
Steinpilz-Risotto
45 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Lammkrone mit Ratatouille, Bohnen und Kartoffelgratin
Brak ocen
Kafi Guetzli
12 godz.
Crème brûlée mit Schoggi
3 godz. 10 min
Trenette mit Pesto
45 min