Urządzenia i Akcesoria
Coulis de framboises
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
30 g de sucre
-
200 g de framboises, surgelées, décongelées (voir conseil)200 g de framboises (voir conseil)
-
15 g de jus de citron (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
207 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème fouettée
10 min
Crème pâtissière
15 min
Blancs en neige
5 min
Crème fouettée
10 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Purée de pommes de terre
45 min
Compote de pommes
20 min
Mayonnaise
5 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Compote de pommes
20 min
Tarte meringuée au citron
2 godz. 30 min
Velouté de légumes
45 min