
Urządzenia i Akcesoria
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner
Składniki
-
løg, brune skåret i halve40 g
-
fed hvidløg1
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt1 kvist
-
rød chili, frisk udsået, hvis det foretrækkes¼ - ½
-
tørrede tomater50 g
-
smør15 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i stykker (2-3 cm)250 - 300 g
-
fløde, 35 %130 g
-
vand220 g
-
hvidvin40 g
-
hønsebouillon (se tips)2 tsk
-
pasta, penne130 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
780 kcal /
3262 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
187 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
2 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen