Urządzenia i Akcesoria
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner
Składniki
-
løg, brune skåret i halve40 g
-
fed hvidløg1
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt1 kvist
-
rød chili, frisk udsået, hvis det foretrækkes¼ - ½
-
tørrede tomater50 g
-
smør15 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i stykker (2-3 cm)250 - 300 g
-
fløde, 35 %130 g
-
vand220 g
-
hvidvin40 g
-
hønsebouillon (se tips)2 tsk
-
pasta, penne130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
187 mg
Białko
45 g
Kalorie
3262 kJ /
780 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara
40 min
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen