
Urządzenia i Akcesoria
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portioner
Składniki
-
løg, brune skåret i halve40 g
-
fed hvidløg1
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 kvist
-
basilikum, frisk kun blade, plus ekstra til pynt1 kvist
-
rød chili, frisk udsået, hvis det foretrækkes¼ - ½
-
tørrede tomater50 g
-
smør15 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i stykker (2-3 cm)250 - 300 g
-
fløde, 35 %130 g
-
vand220 g
-
hvidvin40 g
-
hønsebouillon (se tips)2 tsk
-
pasta, penne130 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
780 kcal /
3262 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
187 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen