Urządzenia i Akcesoria
Pasta salat med kylling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
-
mandler, uden skind25 g
-
forårsløg i stykker35 g
-
olivenolie35 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben i tern (2 cm)200 g
-
vand800 g
-
gulerod skåret i skiver (4 mm)200 g
-
130 g grønne ærter, friskeærter, frost130 g
-
farfalle pasta130 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)1 ⅓
-
eddike20 g
-
citronskal, revet5 g
-
flødeost65 g
-
salt¼ - ⅓ tsk
-
peber, stødt¼ - ⅓ tsk
-
forårsløg i tynde skiver, til pynt15 g
-
blandet salat snittet40 g
-
babyspinat, frisk40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
314 mg
Białko
21 g
Kalorie
1707 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fyldige salater
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegetarlasagne
Nessuna valutazione
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nessuna valutazione
Japansk ramen
Nessuna valutazione
Soba nudler
Nessuna valutazione
Japanske ramen nudler
Nessuna valutazione
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min