Urządzenia i Akcesoria
Banana bread (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 2 bananas), cut into pieces (see Tip)230 g
-
soy milk60 g
-
silken tofu100 g
-
pure maple syrup60 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
apple juice sparkling30 g
-
white spelt flour150 g
-
wholemeal spelt flour70 g
-
almond meal30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
baking powder¾ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
walnuts roughly chopped30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
150.8 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1569.2 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Carrot Cake
1 godz. 20 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Stuffed veggie snails
45 min
Cabbage Thoran
20 min
Fugazza sliced onion pizza
2 godz.
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Vegetarian Beehoon
25 min