Urządzenia i Akcesoria
Banana bread (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 2 bananas), cut into pieces (see Tip)230 g
-
soy milk60 g
-
silken tofu100 g
-
pure maple syrup60 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
apple juice sparkling30 g
-
white spelt flour150 g
-
wholemeal spelt flour70 g
-
almond meal30 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
baking powder¾ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
walnuts roughly chopped30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
150.8 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1569.2 kJ /
375 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Creamy potato mash
30 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
No-cook jam
24 godz. 15 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10 min
Falernum syrup
48 godz. 20 min
Raspberry antioxidant juice
30 min
Mango and ginger smoothie
5 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min