
Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portioner
Składniki
Pizzadej
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring15 g
-
vand stuetemperatur110 g
-
sukker½ tsk
-
gær smuldret10 g
-
hvedemel plus ekstra til drys200 g
-
salt½ tsk
Margherita topping
-
mozzarella i mindre stykker100 g
-
hakkede tomater fra dåse130 g
-
salt efter smag1 - 1 ½ knivspidser
-
ekstra jomfruolivenolie½ spsk
-
basilikumblade revet i mindre stykker5 - 8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
640.7 kcal /
2680.5 kJ
Białko
25.9 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
79.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
997.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 40 min
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen