
Urządzenia i Akcesoria
Fisk og poteter med tomatsaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner
Składniki
-
poteter delt i biter (3-4 cm)500 g
-
olivenolje pluss ekstra for smøring20 g
-
lysing steker, med eller uten skinn (120–200 g hver)4
-
salt juster etter smak1 ts
-
løk delt i to100 g
-
hvitløksfedd1
-
gulrøtter delt i biter70 g
-
hvitvin (opcjonalnie)40 g
-
tomater delt i biter250 g
-
malt svart pepper1 - 2 klype
-
vann100 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
366.3 kcal /
1532.4 kJ
Białko
44.9 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
30.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
731.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
30 Min
Keine Bewertungen
35 Min
2 Std. 20 Min
Keine Bewertungen
55 Min
45 Min
50 Std.