Urządzenia i Akcesoria
Bacalao
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 godz.
4 porsjoner
Składniki
-
klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter400 g
-
oliven, svart100 g
-
hvitløksfedd6
-
rød chili, fersk uten frø1
-
olivenolje100 g
-
tomatpuré4 ss
-
hakket tomat, på boks800 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
poteter type mandel, i 1 cm skiver300 g
-
fennikel i 1 cm skiver, uten rot1
-
løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porsjoner
Sód
29154.6 mg
Białko
273.8 g
Kalorie
11608.4 kJ /
2774.5 kcal
Tłuszcz
122.5 g
Błonnik
33.4 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
145.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Fiskegrateng
1 godz. 15 min