
Urządzenia i Akcesoria
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
Peanøttdressing
-
hvitløksfedd4
-
ingefær, fersk10 g
-
peanøttsmør50 g
-
limesaft, ferskpresset20 g
-
honning30 g
-
fiskesaus20 g
-
sesamolje10 g
-
sriracha (opcjonalnie)10 g
-
kokosmelk50 g
Salat
-
rødkål delt i 5 cm biter150 g
-
rød paprika delt i 5 cm biter250 g
-
fersk mango ikke moden mango, delt i 5 cm biter250 g
-
mynteblader, ferske pluss ekstra til pynt5 g
-
korianderblader, ferske delt i 2 cm, pluss ekstra til pynt5 g
-
vårløk delt i skiver (2 cm)50 g
Reker
-
solsikkeolje4 ss
-
reker, middels store, pillede400 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
420.2 kcal /
1758.2 kJ
Białko
19.6 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
29.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Sód
1561.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen