Urządzenia i Akcesoria
Risbolle med laks
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
fersk laksefilet, uten skinn (ca. 150 g til 200 g hver)4
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
jasminris250 g
-
vann pluss ekstra for skylling1000 g
-
8 ss soyasausglutenfri soyasaus8 ss
-
avokadoer delt i to, skrellet, delt i skiver (ca. 0,5 cm)2
-
50 g majonesjapansk majones, kewpie50 g
-
sriracha30 g
-
sesamfrø, ristede (opcjonalnie)4 ss
-
noriark delt i biter (ca. 5 cm x 10 cm)2
-
kimchi (opcjonalnie)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
3024.9 mg
Białko
40 g
Kalorie
3373.9 kJ /
806.4 kcal
Tłuszcz
44.8 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Trendende supermat
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 godz.
Fiskegrateng
1 godz. 15 min