Espaguetis con ajo, aceite y guindilla

Espaguetis con ajo, aceite y guindilla

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 4 ½ dientes de ajo
  • ¾ - 1 ¼ chiles rojos secos
    3 chiles rojos secos
  • 75 g de aceite de oliva virgen extra (y aprox. 30 g más para servir)
  • 1200 g de agua
  • 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
  • 600 g de espaguetis partidos por la mitad

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 698.7 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 2055 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 76.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...