Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong kecil-kecil90 g
-
keju pecorino (opcjonalnie)50 g
-
bawang merah (30 g)1
-
dadu bacon230 g
-
minyak zaitun ekstra virgin30 g
-
air1500 g
-
garam1 ½ sendok teh
-
pasta, kering, jenis spaghetti500 g
-
telur (dari ayam)4
-
kuning telur2
-
lada hitam bubuk3 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
1109.8 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2668.4 kJ /
637.8 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
65.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min