Urządzenia i Akcesoria
Cantina Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
21 oz
Składniki
-
Roma tomatoes halved5
-
jalapeño peppers de-stemmed (see Tip)1 ½
-
white onion cut into pieces2 oz
-
fresh cilantro1 oz
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
ground cumin1 ¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
freshly squeezed lime juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
84.7 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
39.3 kJ /
9.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cinco de Mayo
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Cookidoo® Served 2022
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Texas Road Trip
19 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
TEX-MEX COOKBOOK
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Your Cookidoo® 2025 - First Bite Maestro
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Basil Pesto
10 min
Marinara Sauce
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Texas Coleslaw
15 min
Pico De Gallo
15 min
Tomatillo Salsa
20 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Chopped Asian Salad
20 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Fajita Soup
50 min