Urządzenia i Akcesoria
Jablečná buchta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 plátky
Składniki
-
2 jablka, kyselá (cca 180 gramů každé)
-
70 gramů máslo chlazeného, na kousky, plus extra na vymazání
-
2 vejce
-
80 gramů cukru
-
15 gramů brandy, koňak (opcjonalnie)
-
100 gramů hladká mouka
-
½ polévkové lžíce kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
-
cukr moučka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Sód
207 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1551.8 kJ /
370.9 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pomerančový koláč
1 godz. 10 min
Hruškový šlehačkový koláč
1 godz. 35 min
Třený ovocný koláč
50 min
Bublanina s meruňkami
1 godz.
Rybízový koláč
2 godz. 5 min
Jablečný koláč
1 godz.
Hruškový koláč
1 godz.
Čokoládový koláč s hruškami
1 godz. 20 min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1 godz. 10 min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 min
Švestkový koláč
1 godz. 40 min
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min