Urządzenia i Akcesoria
Rybízový koláč
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 porcí
Składniki
Těsto
-
½ citrónu bio
-
25 gramů cukru
-
70 gramů mléka
-
10 gramů čerstvého droždí
-
15 gramů másla
-
160 gramů hladké mouky
-
1 žloutek
-
1 špetka soli
Náplň
-
250 gramů červeného rybízu zbaveného stopek, očištěného
-
150 gramů zakysané smetany
-
1 vejce
-
1 balíček vanilkového cukru (20 gramů)
-
150 gramů cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2.9 g
Kalorie
691 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bublanina s třešněmi
1 godz.
Rebarborový koláč
1 godz. 15 min
Hruškový šlehačkový koláč
1 godz. 35 min
Třený ovocný koláč
50 min
Bublanina s meruňkami
1 godz.
Rebarborovo-jahodový koláč
1 godz.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 godz. 20 min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 min
Švestkový koláč
1 godz. 40 min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 godz. 15 min
Jablečná buchta
55 min
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min