馬鈴薯泥

4.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 粉質馬鈴薯 去皮,切片(0.5公分,詳見要訣)
    500 克
  • ½ 茶匙
  • 牛奶
    180 克
  • 奶油 切塊
    15 克
  • 豆蔻粉 (opcjonalnie)
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 635.9 mg
Białko 8 g
Kalorie 1260.1 kJ / 301.2 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 48.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...