Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
个 鸡骨架, 切大块(约400克)
lub 400 克 去骨去皮鸡肉, 切大块 - 10 克 姜, 切片
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1413 kJ / 338 kcal
- Białko
- 38.7 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 0.1 g